Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Szenvedélyünk a textil. Imádjuk azt, amikor egy új anyag érkezik hozzánk és végre láthatjuk, hogy milyen. És imádjuk, amikor ti is velünk lelkesedtek az anyagainkért.

A mi történetünk úgy kezdődött, hogy egy 25 éve működő varrodát álmodtunk és álmodunk újjá folyamatosan. Az új irányok, új lehetőségek keresése hozta magával azt, hogy az elmúlt években textil kereskedelemmel is elkezdünk foglalkozni. Ruzsán, egy Csongrád megyei kistelepülésen dolgozunk, mindannyian Nők, Anyák és/vagy Nagymamák vagyunk.

Tapasztalatunkat és tudásunkat összeadva hoztuk létre ezt a kis birodalmat itt Ruzsán, ahol egy igazi, családias hangulatú varrodát és kereskedést találhattok, ha ellátogattok hozzánk. Itt minden szívvel-lélekkel, alapos tervezéssel és mindenki ötletét figyelembe véve készül. A méterárukat is gondosan, csakis a lehető legjobb helyekről válogattuk Nektek össze, hogy Nektek csakis az alkotás örömével kelljen törődnötök.

Éppen ezért létrehoztunk Nektek is egy baráti közösséget is, hogy Ti is elsőként lássatok bele anyagainkba, minden újdonságunkról azonnal értesülhessettek és láthassátok, hogy mi éppen az aktuális trend. Itt kérdezhettek, ihletet meríthettek. Minden esetben meghallgatjuk az egyedi igényeket és segítünk a színek összefotózásában is, ha kéritek.

Itt tudtok Ti is csatlakozni kis Családunkhoz: https://www.facebook.com/groups/ibelatextilegroup/

Válogassatok, alkossatok, kreatívkodjatok és élvezzétek az alkotás örömét! Kívánjuk, hogy milliószor éljétek át azt, hogy milyen, amikor másoknak mosolyt csalsz az arcára!

Szerintünk ez a legjobb része. :)

Szép napot kíván Nektek az Ibela Textile Csapata!

Az oldal tetejére